Evenementenbeveiliger, ESO, Rotterdam, voetbal, sport, beveiliging, Kuip, Feyenoord

Sport & Event Security is onderdeel van Security Management Group Rotterdam. Sport & Event Security richt zich op het beveiligen van landelijke (sport)evenementen en evenementlocaties. Naast jarenlange ervaring met het beveiligen van wedstrijden en evenementen in de Rotterdamse Kuip, zijn wij vanaf 2003 ook de beveiliging voor andere evenementen gaan verzorgen. Voorbeelden hiervan zijn de Bavaria City Race, de Grand Départ (Tour de France) en het CHIO. Voor meer informatie klikt u op bovenstaand logo. 

stewards, Feyenoord, Rotterdam, servicemedewerkers, Security Management Group, Medical Stewards,

Bij Sport & Event Assistance kan men terecht voor verschillende servicediensten die tijdens een evenement of op een locatie nodig zijn. Dit zijn onder andere  verkeersregelaars, gastvrouwen/heren en (medical) stewards. Deze organisatie wordt gezien als het onmisbare broertje van Sport & Event Security. Samen bieden wij namelijk een compleet dienstenpakket voor ieder klein- of grootschalig evenement. Lijkt het je interessant om op evenementen te werken, kijk dan snel bij onze vacatures of er iets interessants voor je tussenzit.

beveiliging, rotterdam,

Als onderdeel van de Security Management Group Rotterdam is Special Business Security de speler binnen de objectbeveiliging. Of het nu gaat om beveiligers voor uw locatie, mobiele surveillance of alarmopvolging, voor alles kunt u terecht bij Special Business Security.  Onze organisatie werkt volgens de bedrijfsfilosofie; ‘gastheerschap met oog voor veiligheid’. Via de verschillende websites wordt uitgebreider ingegaan op deze filosofie en hoe de betreffende organisatie u kan ondersteunen met haar diensten.

Sommige helden komen niet over de finish.

-Rayonhoofden Rotterdam Marathon 2014 over de samenwerking met medewerkers van SMG.

Het was weer een genot om met jullie medewerkers samen te werken. Mede dankzij hun enthousiasme en inzet hebben de gasten een fantastisch concert gezien. Ik hoop dat we vaker op deze manier met elkaar kunnen samenwerken. Ik kijk nu al uit naar het komende Festival Classique.

- Marcel Winckens, productieleider Festival Classique

Wij werken al jaren samen met SMG aan o.m. het CHIO Rotterdam, met een fijn vast team onder de bezielende leiding van de projectleiding van SMG. Security is niet het enige speerpunt, want hostmanship, flexibiliteit, betrouwbaarheid en meedenken met de klant en bezoeker zijn andere belangrijke aspecten van de samenwerking. Naast de fijne samenwerking vinden we het belangrijk bij ieder project om elkaar altijd scherp te houden.

- Mariëlle Franken en Hans Heesterbeek, CHIO Rotterdam

Tijdens de intensieve samenwerking bij de operationele invulling van het beveiligingsplan van de Grand Départ (Tour de France) Rotterdam, heb ik de professionele manier van werken van de Project Managers, de open en directe communicatie met elkaar en de "hands on" mentaliteit van de uitvoerders zeer gewaardeerd..

- Rob Langenberg, Project Manager Shivers

Nieuwsberichten

Certificeringen

  • kwaliteit
  • systeem
  • object
  • evenement
  • integriteit

Contactgegevens

Security Management Group

   Hoofdweg 258
   3067 GJ Rotterdam

   Tel: 010-4929333
   Fax: 010-4320831
   e-mail: info@smg-rotterdam.nl
   internet: www.smg-rotterdam.nl 

   K.v.K. nr: 24298646